Διαφημιστικές ιδέες

κι αλλα…

Δήμοι: Χρησιμοποιώντας το για την αποφυγή απορριμμάτων τσιγάρων στις παραλίες και την προώθηση καθαρών παραλιών χωρίς σκουπίδια. Ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί για να διαφημίσετε εκδηλώσεις, φεστιβάλ και αξιοθέατα επισκεπτών σε τουρίστες.

Εκδηλώσεις στην παραλία: Χρησιμοποιώντας το για την αποτροπή απορριμμάτων τσιγάρων στις παραλίες και για την προώθηση των χορηγών.

Brands και προϊόντα: Χρησιμοποιώντας το για ενημέρωση σε νέες και υπάρχουσες μάρκες ποτών, τροφίμων, κινητών τηλεφώνων κ.λπ.

Τουριστικές πληροφορίες: Χρησιμοποιώντας το για να προσελκύσετε επισκέπτες από την παραλία σε τουριστικά αξιοθέατα. Ένας χάρτης θα μπορούσε να εκτυπωθεί στο πίσω μέρος του Postcard Beach Ashtray που θα οδηγεί στο αξιοθέατο. Το Postcard Beach Ashtray θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κουπόνι εισόδου ή δωρεάν εισόδου.

Γύρω από επιχειρήσεις στην παραλία: Χρησιμοποιώντας το για να κατευθύνει άτομα από την παραλία σε κοντινές επιχειρήσεις. Ένας χάρτης θα μπορούσε να εκτυπωθεί στο πίσω μέρος του Postcard Beach για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρούν το μπαρ / εστιατόριο. Το Postcard Beach Ashtray θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εξαργυρώσιμο κουπόνι έκπτωσης.

Make your next project worthy

Ζητήστε Προσφορά